Tof dat je mijn site bezoekt!

SusieQ Design is een allround grafisch vormgevingsbureau. Strakke en moderne ontwerpen kenmerken mijn designs. Gecombineerd met sfeervolle fotografie voor een professionele uitstraling van jouw bedrijf. 

Ik neem je graag alle zorg uit handen, maar ik ben ook beschikbaar voor ondersteunende werkzaamheden in samenwerking met jullie eigen marketingafdeling. 


Logo ontwerp

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Ik ontwerp voor jou een sterk logo dat in één oogopslag weergeeft waar jouw bedrijf voor staat. 

 

Huisstijl ontwerp

Versterk je merk door het logo aan te vullen met een herkenbare huisstijl. Zorg voor een professionele en consistente uitstraling als visitekaartje van jouw bedrijf. 

 

DTP

Heb jij al een tof logo en mooie huisstijl? Dan help ik ook graag met de grafische doorvertaling hiervan. Zowel op print als digitaal, van visitekaartje tot beursstand.  

 


Social media

Het gebruik van Facebook en Instagram wordt steeds meer toegepast binnen bedrijven. Ik help graag met het maken van een jaarplan en verzorg passende afbeeldingen in jullie huisstijl.

 

Ondersteunende services

Heb je hulp nodig bij het schrijven of redigeren van (commerciële) teksten? Of zoek je tijdelijke versterking van je ontwerpafdeling? Neem dan vrijblijvend contact met mij op. 

 

SusieQ Handmade

Creatief bezig zijn beperkt zich niet tot grafisch design. Ik houd ervan om nieuwe dingen te creëren. Onder de naam SusieQ Handmade maak ik kwalitatieve (woon)accessoires.

 


Wil je meer informatie?

Neem gerust contact met mij op voor meer informatie of een oriënterend gesprek.