SusieQ Handmade

Onder het label SusieQ Handmade maak ik woon- en kinderaccessoires op maat. Zoek je iets in een specifieke stof, een bijzondere afmeting of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met mij op, ik denk graag met je mee!

Accessoires voor balansborden

Balansborden zoals Wobbel of Rockerboard worden steeds meer gebruikt om lekker mee te spelen en in te loungen. Met de heerlijk zachte kussens maak je van je balansbord de ideale relaxplek. Een aantal kussens is uit voorraad leverbaar, maar veel leuker is het natuurlijk om zelf je unieke matras en kussen samen te stellen.

 

Klik hier voor meer informatie over de kussens en matrassen voor balansborden. 

Zitkussens voor speelbankjes

De opberg- en speelbankjes zijn niet meer weg te denken uit de kinderkamer. Je maakt van deze bankjes in een handomdraai een heerlijk loungeplekje met deze fijne zitkussens. Volledig op maat en naar eigen wens gemaakt. 

 

Klik hier voor meer informatie over de zitkussens voor speelbankjes. 

Koopjeshoek

Het komt soms voor dat ik stof over heb van een op maat gemaakt matras, of dat ik stof heb die niet meer bij de leverancier bij te bestellen is. Deze modellen zijn dan beperkt verkrijgbaar en extra scherp geprijsd. Ook artikelen met een klein schoonheidsfoutje door bijvoorbeeld een weeffout worden hier tegen gereduceerd tarief aangeboden. 

 

Klik hier om direct naar de koopjeshoek te gaan

Stoffen

Alle producten in onze webshop worden met de hand gemaakt. Daardoor heb jij de mogelijkheid een uniek product in huis te halen. Op de pagina 'stoffen' laten we je graag ons assortiment aan stoffen en opties zien.

 

Klik hier voor een overzicht van de beschikbare stoffen.