Verzenden en retourneren

Verzenden

Voorraadartikelen worden binnen 1-2 werkdagen verzonden. Voor artikelen die op maat gemaakt worden geldt een levertijd van 1-2 weken. Mocht je het artikel graag eerder willen ontvangen, neem dan even contact met ons op of eerdere levering mogelijk is. 

Wij verzenden met PostNL tegen een vast tarief van € 6,75. Je krijgt op het opgegeven e-mailadres een track & trace code zodra de bestelling verzonden is zodat je zelf kan volgen wanneer het pakketje bij jou bezorgd wordt. Het is ook mogelijk je pakketje op een afhaalpunt te laten bezorgen. Kies dan voor deze optie in het bestelproces. 

 

Je kan je pakketje ook gratis ophalen in Wezep. Geef deze keuze dan aan tijdens het bestelproces. Je ontvangt van ons een berichtje zodra je bestelling klaar ligt. 

 

Retourneren en terugbetalen

Natuurlijk hopen we dat je tevreden bent met je bestelling. Mocht dat om één of andere reden toch niet zo zijn, dan kan je het product binnen 14 dagen ruilen of retour sturen.*

Retourneren doe je door zo een berichtje te sturen naar info@susieqdesign.nl. Hierna ontvang je van ons alle informatie waarmee je het pakket terug kan sturen. Let er op dat je het pakket voldoende gefrankeerd terug stuurt. Het spreekt voor zich dat het artikel ongebruikt en met aangehechte kaartjes retour gestuurd dient te worden. 

Zodra wij de producten binnen hebben zullen wij het aankoopbedrag (excl. eventuele verzendkosten) aan je overmaken of in geval van ruilen een ander artikel aan je opsturen. Hierbij brengen wij alleen de eventuele meerkosten en verzendkosten in rekening. 

 

*helaas geldt dit niet voor op maat gemaakte of gepersonaliseerde bestellingen.