Informatie matrassen en kussens voor balansborden

Balansborden zoals Wobbel of Rockerboard worden steeds meer gebruikt om lekker mee te spelen en in te loungen. Met de heerlijk zachte kussens maak je van je balansbord de ideale relaxplek. Sommige kussens zijn uit voorraad leverbaar, maar veel leuker is het natuurlijk om zelf je unieke matras en kussen samen te stellen.

 

In de webshop kan je jouw matras op maat bestellen. Standaard kan je kiezen voor één van onderstaande afmetingen, maar elk formaat is mogelijk. Neem voor een afwijkend formaat daarom even contact met mij op. 

 

Standaard afmetingen Afmeting matras Afmeting hoofdkussen
Wobbel original/pro 95 x 30 cm 15 x 30 cm
Wobbel starter 73 x 25 cm 15 x 25 cm
Wobbel XL 124 x 40 cm 20 x 40 cm
We Rock original 102 x 37 cm 15 x 37 cm
Deryan Luxe XL 100 x 33 cm 15 x 33 cm
Bandits & Angels 88 x 30 cm 15 x 30 cm
Wiggle 87 x 30 cm 15 x 30 cm
Aldi balansbord 90 x 29,5 cm 15 x 29,5 cm

Diverse opties

Het standaard matras wordt gemaakt met een breed elastiek en een blinde rits zodat je de hoes kan uitwassen. (op 30 graden). Voor een extra luxe afwerking kan je kiezen voor een afwerking met paspelband. Dit zorgt voor een mooie overgang tussen de twee stoffen.

 

Stofkeuze

Maak van je balansbord een echte eyecatcher door een matras met unieke stofcombinatie. Door de tweekleurige bekleding kan je afwisselen tussen de print en het effen matras. Ook is ribstof mogelijk. Zo zijn het matras en het kussen altijd perfect afgestemd op jouw woon- of kinderkamer. Klik op onderstaande button om de beschikbare stofcombinaties te bekijken. Heb je een andere wens? Neem dan contact met mij op voor een unieke stofkeuze. 

 

Afwerking

Elastiek

Het elastiek is 4cm breed en uitgevoerd in een bij de stof passende kleur. 

Paspelband

Optioneel kan je kiezen voor paspelband. Dit zorgt voor een fraaie overgang van de twee stoffen en geeft een extra luxe uitstraling.

Blinde rits

Aan de lange zijde van de matrassen en hoofdkussens wordt standaard een onzichtbare rits geplaatst (alleen het trekkertje is zichtbaar) zodat vulling gemakkelijk uit de hoes genomen kan worden en de hoes uitgewassen kan worden.  

Eigen stofkeuze

Zit de perfecte stof er voor jou niet bij? Ik zoek graag, tegen een kleine vergoeding, met je mee naar een passend alternatief.