Informatie zitkussens

De opberg- en speelbankjes zijn niet meer weg te denken uit de kinderkamer of speelhoek. Je maakt van deze bankjes in een handomdraai een heerlijk loungeplekje met de fijne zitkussens. 

 

De zitkussens zijn gemaakt van koudschuim met een katoenen hoes. Koudschuim staat bekend om haar ventilerende eigenschappen en heeft een zeer lange levensduur. De hoes wordt voorzien van een blinde rits zodat de hoes uitgewassen kan worden (op 30 graden). Voor een extra luxe afwerking kan je kiezen voor een afwerking met paspelband. Dit zorgt voor een mooie overgang tussen de twee stoffen.

 

Om glijden van het kussen op het bankje tegen te gaan adviseren we het kussen in combinatie met een antislip onderlegger te gebruiken. Deze onderlegger is als optie bij te bestellen in de bestelmodule.

 

Door de tweekleurige bekleding van de hoes kan je afwisselen tussen de print en het effen matras. Klik op onderstaande button om de beschikbare stofcombinaties te bekijken. Heb je een andere wens? Neem dan contact met mij op voor een unieke stofkeuze. 

 

Afwerking:

Blinde rits

Aan de achterzijde van het kussen wordt standaard een onzichtbare rits geplaatst (alleen het trekkertje is zichtbaar) zodat vulling gemakkelijk uit de hoes genomen kan worden en de hoes uitgewassen kan worden.  

Paspelband

Optioneel kan je kiezen voor paspelband. Dit zorgt voor een fraaie overgang van de twee stoffen en geeft een extra luxe uitstraling.

Eigen stofkeuze

Zit de perfecte stof er voor jou niet bij? Ik zoek graag, tegen een kleine vergoeding, met je mee naar een passend alternatief.