Speelzakjes

Helaas zijn de sensorische zakjes niet meer verkrijgbaar en komen deze ook niet meer terug in het assortiment. Onderstaand bericht is eind 2023 (deels) op Instagram geplaatst. 

 

Het is je misschien al opgevallen dat ik de laatste week niets meer heb gedeeld over de sensorische speelzakjes. Zakjes die ik met veel liefde heb gemaakt en waarvoor ik een duidelijke visie had: veilige en wasbare speelzakjes.

Nu heb ik mij recent gerealiseerd dat voor elk speelgoed dat op de markt wordt gebracht o.a. een CE keurmerk verplicht is. Een keurmerk dat voor mij, als kleine ondernemer, niet in verhouding is met de verwachte omzet.
Dit heeft als gevolg dat ik stop met het maken en verkopen van de speelzakjes. Eventuele risico’s en claims zijn voor mij namelijk niet te overzien.

Heb je deze zakjes al in bezit, dan wil ik je graag nogmaals wijzen op de gebruiksvoorschriften om de zakjes voor en na elk gebruik goed te controleren en je kind nooit alleen te laten met dit speelgoed. Mocht er een defect aan één van de onderdelen ontstaan dan dien je deze niet meer te gebruiken.

Ik wil benadrukken dat er geen directe aanleiding of incident is geweest welke tot deze beslissing geleid heeft. Ik sta nog steeds 100% achter mijn product en ik vind zelfs dat deze door het losse binnenzakje en aparte buitenzakje veiliger zijn dan vele andere op de markt. Ik vind het dan ook ontzettend jammer om deze beslissing te moeten nemen.

Ik blijf natuurlijk mooie matrassen en kussens maken. En een nieuw idee is ook alweer aan het ontstaan. Blijf dit account dus vooral volgen voor nog meer moois.

 

Liefs Susanne